torsdag 16 september 2010

Singin' in the rain

Jag fick i sista sekunden chans att gå på Singin' in the rain i Malmö ikväll. Vilken föreställning! Väldigt härlig. Särskilt i det sällskapet jag hade - föräldrarna och Maja samt resten av kören från Hörby som "bakgrundssällskap". Det enda jag är något missnöjd med, är att själva singin' in the rain-scenen, som man ju hoppas på som föreställningens höjdpunkt, faktiskt istället var den sämsta scenen. Den blev därför istället lite av ett anti-klimax. Tonarten tycktes för låg för Mirro, som inte fick något riktigt riv i sången, dansen var onödigt sparsmakad, särskilt i början av scenen, och visst glömde han en bra bit av texten? Det lät i alla fall bara "bhadhuthelih" under en halv minut. Dessutom hörde man knappt något av texten för övrigt heller i det stycket.

MEN! I det här fallet är "sämst" inte något som är sämre än dåligt, utan bara sämre än det som är riktigt bra. För hela föreställningen var totalt sett smått fantastisk. Rolig, fin, välgjord och oerhört skicklig. Rekommenderas! (om du nu kan få tag i biljett....)

I rollerna, utan någon försäkran om korrekthet: Rennie Mirro, Karl Dyall, Tjejen Från Julia-audition-TV, Annette Friberg

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar